Tembang “Pepeling”

Wus wancine tansah di elingke
Wus wancine padha nindakake
Adan wus kumandhang
Wayahe sembahyang
Netepi wajib dhawuhe Pangeran

 

Sholat dadi cagake agama
Limang wektu kudu tansah dijaga
Kanthi istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurna yen berjamaah

 

Subuh luhur lan asar
Sholat sayekti ngedohake tindak mungkar
Magrib lan Isyak jangkepe
Prayogane di tambah sholat sunate

 

Ja sembrana iku prentah agama
Ngelingana neng donya mung sedela
Sabar lan tawakal pasrah sing kuwasa
Yen kepareng nbesuk munggah swarga.

 

About si_enthon9

Begini aja begini apalagi begitu

03. April 2011 by si_enthon9
Categories: Tombo Ati | 4 comments

Comments (4)

  1. Mak jleb iki tembange. Nggih, nggih. Sholat lima waktu. Nggih. Hiks

  2. nggih mbah..

  3. Endi MP3 ne?
    *kabur

  4. oioi vluixtyu pterido spoiuryez cvok cvok…!!!

Ngomplehlah

Required fields are marked *


8 − 3 =